pizza cu blat de franzela

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 26 Feb 2010 | 8577 vizualizari

 

o alta reteta preluata de pe blogul lui teo's kitchen(ea si amalia sunt sursa mea de inspiratie)

 

INGREDIENTE

  • - cateva felii de franzela (in functie de cat de mare este tava)
  • - o cana de lapte
  • - sos de tomate
  • - mult busuioc si oregano
  • - ceapa, sunca,salam,ciuperci, ardei, masline (si ce mai doriti pe pizza voastra)
  • - 2 oua
  • - cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pizza cu blat de franzela:

Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt.Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte(nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber.Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano.Separat, se prajesc ingredientele pt pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute.Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit.lasati un pic sa se raceasca si proportionati

pota buna

Daca ti-a placut reteta noastra "pizza cu blat de franzela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

26.02.2010, 21:30

e rapid de facut aceasta pizza pe felii de paine si e si foarte gustoasa.... sunt fan pizza...oricum ar fi ea....

Pasiune pentru bucatarie 1

26.02.2010, 22:25

adry88 1

07.07.2011, 11:32

tare buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida si gustoasa de pizza pe felii de paine